Cu moldovienii nu‑i di șagă

2 ianuarie 2017

O ceată de să­teni su­pă­rați au ie­șit să pro­tes­teze la pri­mă­ria co­mu­nei pen­tru că pri­ma­rul n‑a “sus­ți­nut și or­ga­ni­zat obi­ce­iu­rile de iarnă”. Pri­ma­rul se scuză și zice că n‑a avut bani pen­tru asta, dar pro­mite să se în­drepte. Pro­bleme grele în Mol­dova, moncher!

Bo­to­șani e un pol de să­ră­cie. Ju­de­țul e vai de mama lui, cu un ve­nit pe cap de lo­cu­i­tor de-ți vine să te în­trebi din ce tră­iesc oa­me­nii ăia. Dar i‑ați au­zit să se plângă de lipsa lo­cu­ri­lor de muncă? Sau de co­rup­ția au­to­ri­tă­ți­lor lo­cale? Nu, pen­tru că mol­do­ve­nii sunt oa­meni paș­nici. Ei în­dură orice. Se descurcă.

Până la un punct. Bă, să nu le iei cumva bă­u­tura și cir­cul că iese poznă mare. Poți să‑i furi, să‑i în­juri, să‑i minți, să‑i iei de proști, da’ nu care cumva să le iei ca­pra, ur­sul și ți­ga­nul de săr­bă­tori. Că, dacă pâine nu e, mă­car niște circ trebuie.

Ci­tește: VIDEO Pro­teste in Bo­to­sani: Sute de sa­teni cer de­mi­sia pri­ma­ru­lui, pen­tru ca nu a sus­ti­nut si or­ga­ni­zat obi­ce­iu­rile de iarna — Su­biec­tele zi­lei — HotNews.ro


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.