Divorțul PSD-BOR e de la bani

6 februarie 2017

Nu pri­ce­peam eu de ce s‑a apu­cat Mul­tPrea­Fe­ri­ci­tul să dea cu ca­zmaua în PSD, după ce au fost me­reu în tan­de­muri dră­găs­to­ase prin toate cam­pa­ni­ile elec­to­rale. Mă gân­deam că pe șe­ful de la BOR l‑a apu­cat brusc o criză de mo­ra­li­tate, pre­cum lo­vește lum­bago pe bă­trâni. Dar ex­pli­ca­ția e mai sim­plă de atât: în dis­pe­ra­rea de a găsi ba­nii cu care să-și fi­nan­țeze pro­gra­mul fan­tas­ma­goric de gu­ver­nare, PSD taie fon­du­rile pe care le ofe­rea cu ge­ne­ro­zi­tate bi­se­ri­cii. De aici ner­vo­zi­ta­tea patriarhului.

Vă dați seama ce jale ar fi să ajungă acum PSD la an­ti­ci­pate? După ce că au că­zut în son­daje ca po­pu­la­ri­tate, s‑au pus rău și cu ăl din de­a­lul Mitropoliei.

Gu­ver­nul con­dus de So­rin Grin­deanu taie ma­siv fon­du­rile pen­tru bi­se­rici. Po­tri­vit pro­iec­tu­lui de bu­get pen­tru 2017, bi­se­ri­cile vor primi cu 83% mai pu­țini bani față de 2016, scrie Profit.ro. Mai exact, uni­tă­țile de cult vor primi doar 20 de mi­li­oane de lei, față de 120 de mi­li­oane anul trecut.

Ci­tește: Gu­ver­nul Grin­deanu re­duce cu peste 80% fon­du­rile pen­tru bi­se­rici : Eu­ropa FM


Comentează pe Facebook...


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Abonează-te...

Trimite-mi articolele noi la: 

Am înțeles termenii și condițiile în care sunt utilizate datele mele.